ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπήκε αλλαγή ο Ασκόφσκι… αλλά η νίκη πήγε στη Βουλγαρία! (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Στέφαν Ασκόφσκι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με τη Βουλγαρία, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα... #slgr #lamiafc #StefanAshkovski #NationsLeague #season2022_2023

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Στέφαν Ασκόφσκι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με τη Βουλγαρία, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα… #slgr #lamiafc #StefanAshkovski #NationsLeague #season2022_2023

Για την 6η αγωνιστική της League C του Nations League, η Βόρειος Μακεδονία ή Σκόπια (διαλέγετε εσείς) γνώρισε την ήττα με 0-1 σκορ χάρη σε τέρμα του Ντεσπότοφ στο 50΄.

Ο αγώνας «χάλασε» για τους γηπεδούχους όταν στο 14΄ ο Τοντορόφσκι έκανε τάκλιν αλά καράτε και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Στέφαν Ασκόφκι, ο οποίος είδε από τον πάγκο την ομάδα του να μένει με ποδοσφαιριστή λιγότερο, πέρασε στο παιχνίδι στο 22΄χωρίς όμως να μπορέσει να την βοηθήσει για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button