Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πότε μπορεί να οριστεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Μετά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League, αναζητείται ημερομηνία για το Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League, αναζητείται ημερομηνία για το Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Stoiximan Super League αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν άρχισε ποτέ για την 21η αγωνιστική.

Εφόσον δεν υπάρξει έφεση ή αλλαγή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, η λίγκα θα ορίσει το συντομότερο δυνατό τον αγώνα, με τις διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθεί το ματς να μην είναι πολλές και το παιχνίδι να πρέπει να γίνει πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στις 12 Μαρτίου, αφού θα πρέπει να ακολουθήσουν τα playoffs και τα playout και ίσως το αποτέλεσμά του να καθορίσει πολλά.

Δεδομένου ότι την τρέχουσα εβδομάδα δεν είναι δυνατό να οριστεί το παιχνίδι, αλλά και του ότι η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί (χωρίς να έχει ακόμη οριστεί) μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου, οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Το πιο πιθανό είναι το ματς να οριστεί την εβδομάδα μεταξύ 25ης και 26ης αγωνιστικής (8 Μαρτίου), αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ούτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Κι αυτό γιατί η μεν ΑΕΚ παίζει την Κυριακή (19/2) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και κατόπιν το Σάββατο (25/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena, ο δε Ατρόμητος παίζει τη Δευτέρα (20/2) με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι και στη συνέχεια την Κυριακή (26/2) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει μετάθεση η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να διεξαχθεί στο τριήμερο 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Άλλωστε σε εκείνο το «παράθυρο» θα οριστεί και ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Λαμία-ΠΑΟΚ, κάτι που θα οδηγήσει τις δύο ρεβάνς των ημιτελικών λογικά την εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button