Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Περιμένει τους διεθνείς, φουλάρει για ΠΑΟΚ

Από Τετάρτη μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. #slgr #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Από Τετάρτη μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. #slgr #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στους ρυθμούς του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αύριο ρεπό και η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην τελική της ευθεία από την Τετάρτη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει την ίδια ημέρα και την επιστροφή των διεθνών με τον Σέρβο προπονητή να αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ελπίζοντας, φυσικά, όλοι όσοι βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδας να επιστρέψουν στο Κορωπί δίχως προβλήματα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αλλά νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς και θα γίνει γνωστό αν θα είναι διαθέσιμος με τις πιθανότητες, πάντως, να είναι υπέρ του.

Όσο για τον Παλάσιος που ακολούθησε αποφόρτιση, αναμένεται να μπει κι αυτός σε φουλ ρυθμούς.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει να κάνει τις πρώτες του δοκιμές τις επόμενες ημέρες. Είναι εξαιρετικά πιθανό ο Σένκεφελντ να επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά περισσότερα θα φανούν στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button