ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν και υπολογίζονται για Λαμία Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι

Τρεις επιστροφές στον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, αφού οι Κοτάρσκι, Μπάμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις. Θεραπεία για τέσσερις.

Τρεις επιστροφές στον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, αφού οι Κοτάρσκι, Μπάμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις. Θεραπεία για τέσσερις.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League με αντίπαλο τη Λαμία ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.
Μετά τη νίκη στις Σέρρες οι παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπουν τρεις ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν. Συγκεκριμένα ο Μπάμπα Ράχμαν, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και υπολογίζονται κανονικά για το ματς του «Αθανάσιος Διάκος».

Αντίθετα ο Μιχαηλίδης, ο Σάστρε, ο Εκόνγκ και ο Τάισον, ακολούθησαν θεραπεία με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μεταξύ άλλων δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στέφαν Σβαμπ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«O ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και πέτυχε τον στόχο του. Επόμενη πρόκληση για τον Δικέφαλο η αναμέτρηση του “Αθανάσιος Διάκος” κόντρα στη Λαμία, σε μία πρόβα Play Offs, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε τη συμμετοχή της και μαθηματικά στην post season.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, με την προετοιμασίας της να ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (29.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπάμπα , Κοτάρσκι και Α.Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά. Οι Μιχαηλίδης , Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον , που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.
Τέλος ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.Την Παρασκευή (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.».

Διαβάστε επίσης

Back to top button