Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία 1-1 για τον ΠΑΣ Λαμία στην Άρτα με γκολ του Τρουμπούλου

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Λαμία απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση που έκλεισε ουσιαστικά την κανονική διάρκεια για τους «κυανόλευκους».

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Λαμία απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση που έκλεισε ουσιαστικά την κανονική διάρκεια για τους «κυανόλευκους».

Η ομάδα της Φθιώτιδας ταξίδεψε στην Άρτα γνωρίζοντας πως αυτό ήταν το τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό, το οποίο θα κατοχυρωθεί με 0-3 άνευ αγώνα.

Προβάδισμα για τη Λαμία στο πρώτο μέρος

Η ΠΑΣ Λαμία μπήκε πιο δραστήρια στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό απείλησε, όταν ο Τρουμπούλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για την Αναγέννηση Άρτας καταγράφηκε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να επιχειρεί σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει με σταθερότητα. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, έπειτα από βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια.

Η πίεση των «κυανόλευκων» απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπούλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της Λαμίας. Μέχρι την ανάπαυλα, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν κατάφερε να αντιδράσει ουσιαστικά.

Ανέβασε ρυθμό η Αναγέννηση και ισοφάρισε στο 81’

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και ανέβασαν τον ρυθμό τους. Στο 58’ ο Σκουτελιάς δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου.

Η ισοφάριση για την Αναγέννηση Άρτας ήρθε στο 81’, όταν ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε γυριστό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε ξανά στα χέρια του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζουμάκα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.

ΠΑΣ Λαμία: Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπούλος, Μαργαρίτης Ρ. (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.

Κλείνει την κανονική διάρκεια με θετικό αποτέλεσμα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στην Άρτα, η ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώνει ουσιαστικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική όπου θα πάρει το τρίποντο στα χαρτιά απέναντι στον Θεσπρωτό (0-3 α.α.), πριν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button