Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Γιώργος Σίμος

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Γιάσμινκο Βέλιτς από τον πάγκο της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού». #slgr #panathinaikosfc #ομάδαΒ #slgr2 #Σίμος #season2022_2023

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Γιάσμινκο Βέλιτς από τον πάγκο της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού».

Μετά την αποχώρηση του Γιάσμινκο Βέλιτς για τον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την δεύτερη ομάδα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Γιώργος Σίμος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», με το οποίο ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής και υπηρέτησε ως προπονητής στην ακαδημία από το 2012 μέχρι το 2016.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ξεκίνημα της καριέρας του στο «πράσινο» φυτώριο, δούλεψε ως βοηθός προπονητή στην Ομόνοια. Ακολούθησε η θητεία του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και έπειτα για 68 αναμετρήσεις ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ ως πρώτος προπονητής. Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2021

Μεγαλύτερό του επίτευγμα στο Ηράκλειο ήταν η 6η θέση που οδήγησε τον σύλλογο της Κρήτης στα προκριματικά του Europa League.. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Εθνική Ελπίδων, την οποία καθοδήγησε μόλις σε 10 αναμετρήσεις.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button