Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μάτια» της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ!

Άνθρωποι της Λάρισας βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Απόλλων με τον ΠΑΣ Λαμία.

«Μάτια» της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στη Λαμία για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτος χρονικά στο γήπεδο βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας που κάθισε μαζί με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μαντζανά στα επίσημα του σταδίου. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ «ζεστή» παραμένει ακόμα η ανακοίνωση των «βυσσινί» που μιλούσαν για άμεση προτεραιότητα την επιστροφή στο Αλκαζάρ αν το ενοίκιο του AEL FC ARENA παραμείνει σε αυτό το ύψος.

Λίγη ώρα μετά, την εμφάνισή τους έκανε και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ με τους Ηλία Φυντάνη, Ανδρέα Λαυδαριά, Γιάννη Παυλίδη και Βασίλη Βάνη να κάθονται αρκετά πιο δίπλα από τον μεγαλομέτοχο.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League η ομάδα της Λάρισας θα ταξιδέψει στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button