Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξεφορτώνεται Οφόε και «τρέχει» για Αράο ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις στο θέμα μεταγραφής του Γουίλιαν Αράο ενδέχεται να φέρει η αποχώρηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, με τον Oλυμπιακό να «φουλάρει» για τον Βραζιλιάνο άσο.

Η προσφορά της Γάνδης στους «ερυθρόλευκους» για την αγορά του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι πολύ πιθανό να «λύσει» τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και να φέρει στην Ελλάδα τον Γουίλιαν Αράο.

Ο Βέλγος κεντρικός μέσος ήταν στην υπό παραχώρηση λίστα των Πειραιωτών και η Γάνδη προσφέρει στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιο του Οφόε αποκομίζοντας παράλληλα και σημαντικό οικονομικό όφελος που θα προσεγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή στην πατρίδα του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πλέον, η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να διευκολύνει το έργο απόκτησης του Γουίλιαν Αράο. Για τον Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο η Φλαμένγκο απέρριψε πρόσφατα πρόταση στα 2.3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τα δεδομένα της υπόθεσης όσον αφορά το μπάτζετ του Ολυμπιακού διαφοροποιούνται προς το καλύτερο με τα ταμεία πιο… γεμάτα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button