Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θηρίο» ο Σωκράτης, παίζει με Κροατία!

Ο ηγέτης της ελληνικής άμυνας, έβγαλε την προπόνηση της Εθνικής μας και παρότι πονάει ακόμα, θα σφίξει τα δόντια και θα ξεκινήσει με τους Κροάτες.

«Θηρίο» ο Σωκράτης! Με τον Παπασταθόπουλο να δηλώνει «παρών», πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνικής στο Μάξιμιρ, εν όψει του μπαράζ με την Κροατία! Ο ηγέτης της ελληνικής άμυνας, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πονάει ακόμα από τον τραυματισμό του, θα δώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το «παρών» στην πρώτη «μάχη» της Ελλάδας απέναντι στην Χρβάτσκα, αγωνιζόμενος στο πλάι του Κυριάκου στο κέντρο της άμυνας!

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει και θα καθίσει στον πάγκο, προκειμένου ο Μίχαελ Σκίμπε να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στη ρεβάνς του Φαλήρου. Θυμίζουμε, ο διεθνής δεξιός μπακ έχει πιο σοβαρό πρόβλημα (θλάση πρώτου βαθμού) και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Όσον αφορά τα πλάνα του Σκίμπε, όλα δείχνουν πως θα κατεβάσει την Εθνική με 4-2-3-1: Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας, στο δεξί ο Ρέτσος, ενώ Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι, πιθανότατα, το δίδυμο στον άξονα, αλλά μία θέση διεκδικούν, επίσης, ο Ταχτσίδης, αλλά και ο Σάμαρης.

Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στα δύο «φτερά» θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο ο Σκίμπε να δώσει φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο ή να πάει τον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button