Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άσχημα νέα για τον Βάτσλικ και τον Ολυμπιακό!

Ο Τόμας Βατσλίκ δεν άκουσε καλά νέα από τις εξετάσεις του στον Ολυμπιακό καθώς το πρόβλημά του στον ώμο θα τον αφήσει εκτός αγώνων ακόμα και για τρεις μήνες. #slgr #olympiacosfc #TomasVaclik #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Τόμας Βατσλίκ δεν άκουσε καλά νέα από τις εξετάσεις του στον Ολυμπιακό καθώς το πρόβλημά του στον ώμο θα τον αφήσει εκτός αγώνων ακόμα και για τρεις μήνες.

Δεν ήταν τελικά θετικές οι εξελίξεις για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο έμπειρος Τσέχος γκολκίπερ που χτύπησε στον ώμο του σε ματς της Εθνικής της χώρας του γύρισε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης και έκανε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν – που προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από μεριάς Ολυμπιακού – θα μείνει εκτός από δύο έως τρεις μήνες λόγω του προβλήματός του (οι εξετάσεις του έγιναν αργά το βράδυ της Τετάρτης). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα είναι ξανά ΟΚ στην καλύτερη στα τέλη Νοεμβρίου. Υπάρχει δε η πληροφόρηση πως ο Βατσλίκ θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για γκολκίπερ από τη στιγμή που χάνει για σημαντικό διάστημα τον βασικό του πορτιέρε. Σε πρώτο πλάνο ήταν εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενώ υπάρχει και το όνομα του Νορβηγού Νίλαντ. Του 32χρονου διεθνούς Νορβηγού γκολκίπερ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ. Ο Πασχαλάκης πάντως δείχνει να είναι το φαβορί εφόσον τελικώς οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν τη σχετική κίνηση.

Αυτή τη στιγμή δηλαδή η σχεδόν… έτοιμη λύση είναι του άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και διεθνή με την Εθνική μας που μπορεί να κλείσει έως και την Παρασκευή καθότι έχει μείνει ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός προόριζε αυτήν την περίοδο για βασικό με τον Ατρόμητο τον Τζολάκη. Επίσης έχει και τον Ισλανδό Κρίστινσον.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button