Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ξέσπασε στη Σοσιεδάδ η Σεβίλλη (vid)

Επιτέλους νίκη για τη Σεβίλλη που διέλυσε με 5-2 τη Σοσιεδάδ.

LA LIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 5-2

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Νίκη μετά από ενάμισι μήνα για τη Σεβίλλη που επικράτησε με 5-2 της Σοσιεδάδ και βλέπει και πάλι Ευρώπη.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Νάβας πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 17’ ο Ρουγί είπε όχι σε σουτ του Μπεν Γεντέρ. Και στο 25’ ο Πρόουμς έκανε όμορφη κίνηση και σέντρα από αριστερά και ο Σαράμπια από κοντά έγραψε το 1-0. Ωστόσο στο 28’ ο Μερίνο πέρασε όμορφα στον Οϊαρθάμπαλ που έκανε το 1-1 με διαγώνιο πλασέ. Στο 33’ ο Μερκάδο έσωσε προ του Οϊαρθάμπαλ και στο 44’ ο Ρουγί έδιωξε το σουτ του Γκόμεθ.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ ο  Μέσα έβγαλε για τον Μπεν Γεντέρ που πλασάρε τον  Ρουγί για  το 2-1. Στο 52’ η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Μουνίρ και στο 52’ ο άσος της Σεβίλλης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Ρουγί αλλά τελικά στο 57’ ο Μουνίρ είχε νέο δοκάρι με κεφαλιά και  στην επαναφορά ο Μπεν Γεντέρ έγραψε το 3-1. Μάλιστα στο 61’ μετά από λάθος του Νάβας, ο Μπεν Γεντέρ έκανε το 4-1 με πανέμορφο σουτ ενώ στο 69’ ήρθε το 5-1 από αυτογκόλ του Οϊαρθάμπαλ. Στο 77ο λεπτό η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι και ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το 5-2 από τα 11 μέτρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σοριάνο, Καρίζο, Γκόμεθ, Νάβας, Μερκάδο, Μπανέγα (75’ Χιλ), Σαράμπια, Μέσα, Πρόουμς, Μπεν Γεντέρ (73’ Γκοναλόν), Μουνίρ (73’ Αντρέ Σίλβα)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρουγί, Μορένο, Νάβας, Θαλδούα (29’ Ελουστόνδο), Πάρδο (56’ Θουρουτούθα), Ερνάντες, Μερίνο, Θουμπελδία, Χουάνμι (73’ Γιανουζάι), Σάντρο, Οϊαρθάμπαλ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button