Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σεμινάριο για τη διαχείριση της εγκεφαλικής διάσεισης – διάγνωση, συμπτώματα και αντιμετώπιση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σεμινάριο, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα "Διαδικασίες διαχείρισης της εγκεφαλικής διάσεισης" (Concussion Management), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης των ιατρικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League και των ιατρών αγώνων του Πρωταθλήματος Super League.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σεμινάριο, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα “Διαδικασίες διαχείρισης της εγκεφαλικής διάσεισης” (Concussion Management), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης των ιατρικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League και των ιατρών αγώνων του Πρωταθλήματος Super League.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ιατροί των ομάδων και των αγώνων ενημερώθηκαν για την έγκαιρη παρέμβαση, τη διάγνωση, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του περιστατικού της διάσεισης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία.

Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ξενοφών Ρούσσης, ορθοπεδικός χειρουργός – ειδικός αθλητίατρος και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League.

Διαβάστε επίσης

Back to top button