Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βλέπει τον πολύ δύσκολο Πόνσε η ΑΕΚ

Μόνο ως δανεικό με τεράστια οψιόν μπορεί να αποκτήσει η Ενωση το wonder boy της Ρόμα – 21 χρονών με παρόν και μέλλον ο Αργεντίνος σέντερ φορ.

Εναν Αργεντίνο σέντερ φορ που θα μπορούσε να είχε και πέρυσι αντί του Σέρχιο Αραούχο αν ο ιδιος δεν επέλεγε την Λιλ λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του Μαρσέλο Μπιέλσα βλέπει η ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον 21χρονο Εζέκιελ Πόνσε της Ρόμα που πιθανότατατα επιστρέφει από την Λιλ χωρίς να γίνει χρήση της οψιόν των 6.000.000 ευρώ από την πλευρά των Γάλλων, όπως αναφέρει η σημερινή ΩΡΑ των Σπορ.

Στην Γαλλική ομάδα ο Πόνσε έκανε 28 συμμετοχές και πέτυχε μόλις 3 γκολ αφού οι περισσότερες δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα όμως μιλάμε για ένα πρωτάθλημα επιπέδου Ligue 1.

Ο παίκτης από πέρυσι το καλοκαίρι είχε μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ λόγω και των σχέσεων του Μανόλο Χιμένεθ με τον Μόντσι τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα και επι σειρά ετών συμπαίκτη του και συνεργάτη του στην Σεβίλλη.

Ο Μανόλο μπορεί να εφυγε όμως ο Πόνσε παρέμεινε στα υπόψην και η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για ένα νέο δανεισμό με οψιόν αφού ο παίκτης πιθανότατα δεν θα μείνει στη Ρομα ούτε για αυτή τη σεζόν.

Ο Αργεντίνος που σε ηλικία 17 ετών είχε αγοράστεί με 5.000.000 ευρώ από τη Νιούελς όπου έπαιζε βασικός από τα 16(!) του είναι ο τύπος του φορ που θέλει η ΑΕΚ όμως μιλάμε για δύσκολη περίπτωση αφού εκτός του ότι θα μπει τεράστια ρήτρα για την αγορά τουμετά τον ένα χρόνο του δανεισμού , στην καλύτερη περίπτωση 6.000.000, έχει και συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ ετησίως στη Ρόμα.

Παρόλα αυτά επειδή αρέσει και στην τεχνική ηγεσία λόγω ταλέντου αλλά και χαρακτηριστικών που αναζητεί για την κορυφή της επίθεσης απασχολεί την ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση όμως η Ενωση κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις με παίκτες που μπορούν να γίνουν πιο εύκολα δική της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button