ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 στη Lamia Expo

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία από την παρουσία της στην Lamia Expo.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία από την παρουσία της στην Lamia Expo.

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας μετά από πολλά χρόνια απουσίας άνοιξε ξανά τις πύλες της υποδεχόμενη επαγγελματίες και επισκέπτες.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 δεν μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το γεγονός και συμμετείχε στην Έκθεση Lamia Expo από τις 23 έως 28 Σεπτεμβρίου, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, άρτια οργανωμένο, που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα των επισκεπτών.

Εκατοντάδες φίλαθλοι όλων των ηλικιών επισκέφτηκαν το περίπτερό μας, συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου καθώς και με τους παράγοντες της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έφυγαν παίρνοντας με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα αναμνηστικά δώρα τους. Οι ευχές όλων όσων βρέθηκαν εκεί ήταν να έχει η ομάδα μας μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο και να συνεχίσει το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει μέχρι σήμερα ανανεώνοντας το ραντεβού για τους αγώνες στο “Αθ. Διάκος”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουγιάς Παπαϊωάννου μαζί με τον Πρόεδρο, Γιώργο Ποντίκα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν εγκάρδια τον κόσμο που ερχόταν να τους γνωρίσει και να τους εκφράσει τη στήριξή του, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του και μάλιστα περιηγήθηκαν και επισκέφτηκαν όλα τα υπόλοιπα περίπτερα της έκθεσης ανταλλάσσοντας απόψεις και προβληματισμούς και με τους υπόλοιπους εκθέτες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας, για την παρουσία τους, τις ευχές και τη στήριξή τους!

Διαβάστε επίσης

Back to top button