Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα του Βόλου

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε η όμαδα του Βόλου το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, με τις προσδοκίες να είναι αρκετά υψηλές για την νέα σεζόν. #slgr #volosfc #slgrinterwetten #season2022_2023 #προπόνηση #προετοιμασία #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε η όμαδα του Βόλου το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, με τις προσδοκίες να είναι αρκετά υψηλές για την νέα σεζόν.

Τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία του η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Με την παρουσία όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων, οι Θεσσαλοί έχουν αρκετές προσδοκίες για την νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, σε ομιλία προς τους φίλους της ομάδας προανήγγειλε την απόκτηση τουλάχιστον ακόμα πέντε ποδοσφαιριστών που αναμένεται να προστεθούν στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ οι Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλος, Ταχάτος, Σταμένκοβιτς, Μεσκίδα, Τσέλιος και Αυγερινός, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Βολιώτες.

Από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Βόλου απουσίαζαν οι Άλχο και Σιέλης, οι οποίοι λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες πήραν κάποιες ημέρες επιπλέον άδεια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button