Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαγόρας: Παραμένει γενικός αρχηγός ο Σερτζίνιο

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε πως ο Σερτζίνιο Ριμπέιρο παραμένει γενικός αρχηγός της ομάδας μετά την περσινή επιτυχημένη του θητεία.

Η ανακοίνωση: «Ο Σερτζίνιο Ριμπέϊρο θα είναι και φέτος ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Διαγόρα. Ο Πορτογάλος τα πήγε πάρα πολύ καλά πέρσι στη νέα του αποστολή, μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής και η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον διατήρησε στο πόστο του.

Νέος φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Βασίλης Θαρρενός, που θεωρείται ο καλύτερος στο νησί της Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την ΚΑΕ Κολοσσός. Φροντιστής θα είναι για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Συμιξής.

Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ θα είναι η Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, που αποτελεί στέλεχος της εταιρίας.

-Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 εύχεται σε όλους υγεία και μια παραγωγική νέα σεζόν, γεμάτη από χαρές κι επιτυχίες».

Μία μέρα νωρίτερα ο Διαγόρας είχε ενημερώσει και για την πρόσληψη του Σάββα Μπιτσώρη: «Ο Σάββας Μπιτσώρης, με ειδικότητα στην ανάλυση, θα είναι φέτος ο συνεργάτης του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα του Διαγόρα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μπιτσώρης, 31 ετών από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Φιλοσοφική Αθηνών. Έχει προπονητικό δίπλωμα UEFA A, είναι διπλωματούχος στο Performance Analysis, ενώ μιλά τρεις ξένες γλώσσες. Έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Εθνική Παίδων Κ17 (2019-σήμερα, με προπονητή τον Τάσο Θέο) και είναι.

Εκπαιδευτής Ανάλυσης Ποδοσφαίρου στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (2020-σήμερα). Σαν προπονητής συνεργάσθηκε με την γυναικεία ομάδα του Φωστήρα Καισαριανής (2019-2021) στη Γ΄Εθνική.

-Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button