Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόμβα Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League 1, αν συνεχίσουν-Χτυπάει στον αέρα ο Μαρινάκης»

«Κεραυνοί» από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο στον LIBERO 107.4 της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μετα τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και την απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

«Κεραυνοί» από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο στον LIBERO 107.4 της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μετα τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και την απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Μιλώντας στο σημερινό (30/9) CONTROL με τον Γιώργο Ζαγόρα (Δευτέρα-Παρασκευή 4-6 το απόγευμα) ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων (από το 10:28 του παρακάτω ηχητικού) πως «η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το πρωτάθλημα απο τη Σούπερ Λίγκα εφ’ όσον αυτή συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό!», αλλά και πως (στο 12:25 του βίντεο): «εγώ δεν κάνω κόντρα στον Μαρινάκη, εκείνος κοντράρει, εγώ δεν είμαι εκεί, έχω φύγει, όταν το κάνει, εγώ είμαι αλλού. Τον αέρα χτυπάει».

Επίσης τόνισε ότι για τον κ. Μαρινάκη ότι: «Ενοχλείται, αναμενόμενα ίσως, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός!».

Επίσης «στάθηκε» στην απόφαση της Γ.Σ. της ΕΠΟ, λέγοντας:

«Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης ηταν το Μητρώο. Για να παίξει μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να ενταχθεί στο κρατικό μητρώο. Εάν το υπουργείο θεωρήσει οτι κάποιο έγγραφο δεν ειναι Σωστο δεν το επιτρέπει να παίξει. Αυτο για εμάς ειναι απαράδεκτο γιατι αρμόδια για το ποδόσφαιρο ειναι η Ομοσπονδία και δεν εχει κανέναν λόγο να υπαρχει. Για ποιο λόγο να υπαρχει η ΕΠΟ εάν η αδειοδότηση των σωματείων δε γίνεται απ αυτή και γίνεται απ το Κράτος. Τι δουλειά εχει το Κράτος, το λεει και το Σύνταγμα στο άρθρο 12».

Για τις αναρτήσεις Αυγενάκη υπογράμμισε: «Δεν σας κάνει εντύπωση οτι η ψηφοφορία είναι 57-4; Αυτά που λεει αφορούν άλλες ομοσπονδίες που ζουν απ’ το κράτος, που επιδοτούνται. Η ΕΠΟ δεν επιδοτείται απ’ το κράτος και τα 6300 σωματεία που λέει, τα περισσότερα αν όχι όλα, δεν ανήκουν στην ΕΠΟ. Το επιχείρημα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και της άδειας των Περιφερειών καταρρίπτει το ίδιο το επιχείρημα του Μητρώου, γιατί αν ισχύουν αυτά, τι χρειάζεται το Μητρώο;».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button