Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κανένα ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Τζιούμπα»

Ξεκάθαρος ήταν με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την απόκτηση του Άρτεμ Τζιούμπα. #slgr #paokfc #ArtemDzyuba #slgrinterwetten #transfernews

Ξεκάθαρος ήταν με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την απόκτηση του Άρτεμ Τζιούμπα.

Σε μεταγραφικό σενάριο έμπλεξαν τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα του εξωτερικού, καθώς υποστηρίζουν πως ο Άρτεμ Τζιούμπα έδωσε αρνητική απάντηση στους Θεσσαλονικείς, όπως και στον Ερυθρό Αστέρα, για χάρη της Φενέρμπατσε.

Το γεγονός φρόντισε να διαψεύσει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sport24.ru», επισημαίνοντας πως οι «ασπρόμαυροι» δεν ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του έμπειρου Ρώσου φορ.

«Δεν γνωρίζω τίποτα απ΄ όλα αυτά. Δεν ενδιαφερθήκαμε για τον Τζιούμπα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνοντας τέλος στα σενάρια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button