Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ποιον Έλληνα στόπερ «γλυκοκοιτάζει» ο Ολυμπιακός

Ντεμπούτο για τον Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό η οποία συνοδεύτηκε με νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο. #slgr #olympiacosfc #Michel #transfernews #season2022_2023

Ντεμπούτο για τον Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό η οποία συνοδεύτηκε με νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι πρωταθλητές έβγαλαν ενέργεια στο παιχνίδι τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και ίσως τυος αδικεί το 2-0 γιατί εύκολα θα μπορούσε να ήταν 3-0 ή 4-0.

Βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς το παιχνίδι με καθαρή ματιά, θα αντιληφθεί πως και σε αυτό το ματς υπήρχαν αμυντικές αδυναμίες. Η άμυνα των Eρυθρολεύκων φαίνεται πως είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Κανένας από τους υπάρχοντες στόπερ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό είναι ένας δύσκολος γρίφος που πρέπει να λύσει ο Μίτσελ. Η απώλεια του Μανωλά είναι σημαντική και ίσως η πρώτη μεταγραφή τον Ιανουάριο για τους Πειραιώτες να είναι κεντρικός αμυντικός. Πριν 2 χρόνια το Γενάρη ήρθε ο Παπασταθόπουλος, πέρυσι την ίδια περίοδο ήρθε ο Μανωλάς, φέτος το καλοκαίρι ήρθε ο Ρέτσος. Είναι προφανές πως στον Ολυμπιακό αμυντικά θέλουν να επενδύσουν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αν σκεφτήκατε τον Μαυροπάνο ξεχάστε τον, είναι πανάκριβος, αλλά υπάρχει όμως ένας εξίσου καλός αμυντικός που μπορεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ο 25χρονος αμυντικός είχε ένα μίνι φλερτ και το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά δεν ευοδώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χατζηδιάκος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα που αγωνίζεται και η προοπτική του Ολυμπιακού είναι δελεαστική για τον ίδιο. Πάντως, αν γίνει αυτή η μεταγραφή σημαίνει πως στον Ολυμπιακό θέλουν να πλαισιώσουν τον Σωκράτη με νέους, εξελίξιμους αμυντικούς για να βελτιωθούν και να χτίσουν την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών τουλάχιστον για την επόμενη τριετία.

πηγή: Footballbet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button