Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, κέρδισε η ανομία και το bullying»

Για αλλοίωση του αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη κάνουν λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το bullying και η ανομία κέρδισαν δεδομένου πως οι αηδιαστικές πρακτικές των «ερυθρόλευκων» απέδωσαν!

Το δικό τους σχόλιο για τα όσα έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο έκαναν οι «ασπρόμαυροι», αναφέροντας με δόση… ειρωνείας:

«Αναρωτιόμαστε αν σε αυτή την αγωνιστική- που καλώς έγινε κανονικά- θα έχουμε μηνύσεις, αυτόφωρα κι επιθέσεις σε διαιτητές, αιτήματα για διακοπή πρωταθλήματος και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις».

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για: «αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, με τα δυο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν» και αναρωτιούνται… «αν θα σχολιαστούν άραγε από την ΚΕΔ και τον κ. Χούμπελ;».

Όπως σημειώνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδος, παρά τα λάθη που κατέγραψαν σε πρώτη φάση από τη χθεσινή διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και σε δεύτερη ανάγνωση του Μανούχου που ήταν στο VAR: «Προτιμήσαμε να απέχουμε από τις αηδιαστικές πρακτικές του Ολυμπιακού και αντί για τα χθεσινά λάθη που ο κ. Παπαπέτρου δεν είδε και πολύ περισσότερο ο κ. Μανούχος δε διόρθωσε, να επικεντρωθούμε στην αυτοκριτική και την διόρθωση των δικών μας λαθών.

Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το bullying και η ανομία κέρδισε σήμερα».

Πηγή: sdna 

Διαβάστε επίσης

Back to top button