Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέμα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό / Η λύση με Αμπουμπακάρ!

Ο Ελ Αραμπί θα χάσει σίγουρα τα ματς με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ, μετά το τράβηγμα που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο. #slgr #olympiacosfc #ElArabi #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ελ Αραμπί θα χάσει σίγουρα τα ματς με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ, μετά το τράβηγμα που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ, είδε στο πρώτο του ματς από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, την ομάδα του να νικάει 2-0.

Όμως, η ατυχία… χτύπησε την πόρτα στο Λιμάνι με τον Ελ Αραμπί να μένει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαροκινός δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού για τα σημαντικό ματς με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και ΠΑΟΚ.

Η λύση Αμπουμπακάρ Καμαρά για τη Καραμπάχ

Θυμίζουμε ότι ο Ελ Αραμπί έγινε αλλαγή στο 46′ στο χθεσινό ματς, λόγω διάτασης έσω πλαγίου συνδέσμου. Ετσι δημιουργείται πρόβλημα στην επίθεση των πρωταθλητών.

Ο Μπακαμπού δεν είναι δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα, ενώ ο Ουί Τζο μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα είναι 100% εντάξει. Προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό.

Η τρίτη επιλογή, λοιπόν, είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης αλλά και με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκης».

Ο Ελ Αραμπί μέχρι στιγμής φέτος έχει σε 13 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στη γενικότερη παρπουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα μετράει σε 164 ματς 81 γκολ και 20 ασίστ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button