FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στόχος να μην ηττηθεί…

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Στο Αγρίνιο έχει ταξιδέψει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, από εχθές για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00 τον πάντα μαχητικό Παναιτωλικό με το λατινοαμερικάνικο στυλ, ο οποίος θέλει να πάρει μια ακόμη νίκη εντός έδρας.

Από την άλλη όμως, ο ΠΑΣ παλαύει για την σωτηρία του και το ένστικτο της επιβίωσης ακόμη και αν αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες όπως αυτή του Ανέστη Αναστασιάδη, του Σουλεϊμάν Όμο, του Βάντερσον και του Αλέξανδρου Καραγιάννη, τον κάνει να είναι πάντα επικίνδυνος.

Φυσικά το ζήτημα σήμερα είναι να μην χάσει η ομάδα του Τεννέ, με την ισοπαλία να είναι και αυτή ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή οι «κυανόλευκοι» έχουν 26 βαθμούς, βρίσκονται μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης στη βαθμολογία και με συνδυασμό αποτελεσμάτων εξασφαλίζουν και από σήμερα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία είναι οι εξής:

Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος και Μπούτνικ.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 19:00 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του και μέσω της live πλατφόρμας του LamiaSports.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button