Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Λαμία : Ραγδαίες εξελίξεις! Ανεξαρτητοποιήθηκε από την “Περήφανη Πόλη” ο Μιχάλης Κορδολέμης – ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Περήφανη Πόλη” του δημάρχου Λαμιέων, ο Μιχάλης Κορδολέμης μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στο φθιωτικό ποδόσφαιρο με αφορμή την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΣΦ και την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Περήφανη Πόλη” του δημάρχου Λαμιέων, ο Μιχάλης Κορδολέμης μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στο φθιωτικό ποδόσφαιρο με αφορμή την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΣΦ και την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

Ο κ. Κορδολέμης μιλώντας στο lamianow.gr άφησε αιχμές για τα όσα σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα τονίζοντας ότι ανεξαρτητοποιείται από την “Περήφανη Πόλη” αλλά θα συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις να δουλεύει για τους πολίτες της Λαμίας. “Επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος προς τους δημοτες ανεξερτητοποιούμαι από την παράταξη “Περήφανη Πόλη”. Επίσης θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να κερδίσουμε τον δήμο”.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

“Ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και δεν υπήρχε και τόσο καλή συνεργασία με τον δήμαρχο και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους δημότες του Δήμου μας θέλω να δηλώσω ότι ανεξαρτητοποιούμε από τον συνδυασμό “Περήφανη Πόλη” και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και των δημοτών μας. Η επίσημη δήλωση για την ανεξαρτητοποίηση μου θα την υποβάλλω στην αμέσως επόμενη δημοτική συνεδρίαση του Δ.Σ στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και ενώπιον όλων των συναδέλφων μας. Επίσης θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον δήμο”.

Όσον αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και αν θεωρεί ότι υπάρχει πολιτικός “σκόπελος” από πίσω για να προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση σημείωσε: “Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα αυτό. Υποθέτω όμως πως αυτός είναι ο λόγος για να πληξουν την υποψηφιότητα, για να κάνουν κακό στην υποψηφιότητα του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Νομίζω όμως πως ότι και να κάνουν δεν θα κάνουν τίποτα. Πιστεύω ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα είναι ο επόμενος δήμαρχος για το καλό όλων μας, για το καλό του τόπου”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button