Τοπικά Σπορ

Νέο τραγικό περιστατικό στο ΕΚΟ Rally Acropolis: Έκοψαν ελιά με αλυσοπρίονο για να βλέπουν καλύτερα!

Η... εξαγωγή πολιτισμού συνεχίζεται στο EKO Rally Acropolis από ορισμένους θεατές, αφού σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε, ένας άνδρας στην Άμφισσα κόβει μια ελιά με αλυσοπρίονο για να βλέπει!

Η… εξαγωγή πολιτισμού συνεχίζεται στο EKO Rally Acropolis από ορισμένους θεατές, αφού σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε, ένας άνδρας στην Άμφισσα κόβει μια ελιά με αλυσοπρίονο για να βλέπει!

Μετά το χθεσινό περιστατικό όπου ένας άνδρας ζήτησε και τον λόγο από τους διοργανωτές ενώ περπατούσε μέσα σε ειδική διαδρομή του EKO Rally Acropolis, ενώ για λίγο δεν χτυπήθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο, ένα νέο βίντεο γεμάτο «εξυπνάδα» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, flamis.gr που το δημοσίευσε, φαίνεται πεντακάθαρα ένας άνδρας στα βουνά της Άμφισσας να βγάζει αλυσοπρίονο και στη συνέχεια να «ρίχνει» μια ελιά που προφανώς… εμπόδιζε, με σκοπό να βλέπουν αυτός και οι υπόλοιποι θεατές καλύτερα.

Το ακόμα πιο θλιβερό βέβαια είναι ότι κανείς δεν έκανε κάτι για να τον σταματήσει, ενώ αρκετοί που βρίσκονταν στο σημείο, τον αποθέωσαν κιόλας!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button