Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποκλείστηκε… ηρωικά ο Αστέρας Σταυρού!

Έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας Σταυρού, όμως το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας της SuperLeague 2 ήταν αξεπέραστο.

Έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας Σταυρού, όμως το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας της SuperLeague 2 ήταν αξεπέραστο.

Αρχικά, πριν αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα Σταυρού για την εμφάνισή του στο σημερινό παιχνίδι, καθώς και συγχαρητήρια στον Αλμωπό Αριδαίας για την πρόκριση.

Η ομάδα του Αστέρα, προσπάθησε να κάνει το αδύνατο κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο πάνω από αυτόν, όμως ηττήθηκε με 0-3 σκορ στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Αλμωπού κατάφερε αρκετά νωρίς να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Γιουκούδη στο 4΄με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Στο 23΄και ενώ η ομάδα του Σταυρού είχε ισορροπήσει κάπως τον ρυθμό και προσπαθούσε σιγά σιγά να δημιουργήσει, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Γιουκούδης από σκόρερ έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε το 0-2.

Τα υπόλοιπα λεπτά του 1ου ημιχρόνου κύλισαν με παιχνίδι κέντρου, με τον Αστέρα να έχει κάποιες καλές ενέργειες ενώ όποτε χρειάστηκε ο Τσάμης σταμάτησε τα σουτ των ποδοσφαιριστών του Αλμωπού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καλύτερα στο παιχνίδι μπήκε η ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας τη μπάλα στα πόδια της, δημιουργώντας φάσεις, τις οποίες όμως δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει. Ορισμένα κόρνερ τα οποία κέρδισε ο Αστέρας, δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί και δυστυχώς ήρθε και το τρίτο γκολ.

Στο 61΄ο Πέλκας έβγαλε σε θέση βολής με τη πάσα του τον Κολλαρά, ο οποίος από τα αριστερά έγραψε το 0-3. Οι γηπεδούχοι φώνακαν για οφ-σάιντ όμως βοηθός και διατητής κατοχύρωσαν το τέρμα κανονικά. Δυστυχώς, επειδή δεν μας επιτράπηκε η είσοδός μας στον αγωνιστικό χώρο (για αστείους λόγους) δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ήταν τελικά σε θέση οφ-σάιντ ή όχι ο ποδοσφαιριστής της Αριδαίας.

Έπειτα ακολούθησαν αρκετές αλλαγές στο ματς, φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες με την καλύτερη να ανήκει στον Αλμωπό. Στο 80΄ ο Κέρθι δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο Τσάμης με εντυπωσιακό τρόπο του είπε «όχι».

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Αστέρας Σταυρού (Καραΐσκος-Σπυριδάκης): Τσάμης, Λυτάκης, Αυγουστάτος, Λάππας, Στυλιανός, Φούντας, Παρλαντζάς, Νασιακόπουλος, Νικολόπουλος, Κακκάβας, Χαντζής

Έπαιξαν επίσης οι: Κατσιούρας (51΄), Ταμπάκης (67΄), Ζαχάρης (75΄)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Dokic, Γιαλαμούδης, Σέχου, Τσιμπουκας, Κολλαρας,Κέρθι, Πέλκας, Εππας, Γιακούδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς

Έπαιξαν επίσης οι: Ασλαμπάλογλου Τούλης, Παρασκευάς (71′), Ρίβας (81΄), Κώνστας (85΄)

Διαβάστε επίσης

Back to top button