Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επτά ομάδες της Super League έχουν λιγότερα γκολ από τον Αϊτόρ!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με τα επτά γκολ που έχει πετύχει δεν είναι μόνο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει παραπάνω τέρματα από επτά ομάδες της Super League.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με τα επτά γκολ που έχει πετύχει δεν είναι μόνο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει παραπάνω τέρματα από επτά ομάδες της Super League.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον έχει βάλει σε θέση οδηγού στη Super League. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει πετύχει επτά από τα συνολικά 11 τέρματα του τριφυλλιού ενώ την ίδια στιγμή έχει συμμετοχή σε άλλα δύο τέρματα των πράσινων.

Ο Αϊτόρ λοιπόν πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται από τα μισά της προηγούμενης σεζόν. Παράλληλα όμως υπάρχει κι άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει πετύχει παραπάνω τέρματα από όσα έχουν πετύχει συνολικά στις πρώτες έξι αγωνιστικές επτά ομάδες που αγωνίζονται στη Super League.

Συγκεκριμένα λιγότερα γκολ έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ (6 γκολ), ο οποίος μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική βρισκόταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα (4 γκολ), ο Αστέρας Τρίπολης (6) , ο ΟΦΗ (4 γκολ),ο Ιωνικός (3 γκολ),η Λαμία (2 γκολ) και ο Λεβαδειακός (2).

Όλα αυτά αποτελούν άλλη μία… διάκριση για τον Ισπανό, αλλά και άλλη μια απόδειξη του πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αυτή τη στιγμή με την ψυχολογία που έχει μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και είναι ικανός να… σπάσει σημαντικά ρεκόρ. Όπως και να έχει βέβαια η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, μιας και οι αντίπαλοι του τριφυλλιού θα κάνουν ακόμα περισσότερο focus πάνω του, προσπαθώντας να ανακόψουν οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια πραγματοποιεί.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button