ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μαργαρίτης”

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Θανάσης Μαργαρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός από τον ΠΑΣ Λαμία στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Θανάσης Μαργαρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός από τον ΠΑΣ Λαμία στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά τον δανεισμό του Γκουστάβο Μαρμεντίνι σε ομάδα του Ισραήλ, ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του Θανάση Μαργαρίτη στον Ολυμπιακό Βόλου της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του GoalPost:

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, την περίοδο 2018-19, για έξι μήνες παίζοντας σε ένα παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με τη Στυλίδα, ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Ο λόγος για τον 25χρονο Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος από το 2020 ανήκει στο ρόστερ της Λαμίας, δίχως όμως να έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Μαργαρίτης αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος οπισθοφύλακας, ενώ έχει φορέσει στη μέχρι τώρα καριέρα του τη φανέλα των ΑΟ Χανιά, Παναρκαδικού, Αμβρυσσέα, Ολυμπιακού Βόλου, Αστέρα Βλαχιώτη, πριν πάει στη Λαμία την περίοδο 2020-21.

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ως δανεικός από τη Λαμία και σύντομα θα αρχίσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button