Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σήμερα ο Αστέρας Σταυρού έχει ραντεβού… με την ιστορία!

Σήμερα στις 16:00 ο Αστέρας Σταυρού θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Αλμωπό Αριδαίας της SuperLeague 2, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΑστέραςΣταυρού #ΑλμωπόςΑριδαίας #ΚύπελλοΕλλάδος #slgr2 #season2022_2023

Σήμερα στις 16:00 ο Αστέρας Σταυρού θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Αλμωπό Αριδαίας της SuperLeague 2, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αφού απέκλεισε τη Νέα Σελεύκεια στην 1η φάση και τον Βατανιακό στη 2η, ο Αστέρας Σταυρού δίνει σήμερα ραντεβού με την ιστορία και καλείται να κάνει το αντίστοιχο και με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί τον Αλμωπό της SuperLeague 2 (επαγγελματική κατηγορία) στο γήπεδό του στις 16:00 στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αποστολή του συλλόγου είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο αντίπαλος αγωνίζεται σε δύο κατηγορίες πιο πάνω από αυτόν, όμως η ψυχή και η δυναμική του Αστέρα στα προηγούμενα ματς του δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω!

Ότι και να γίνει σήμερα, η παρουσία του Αστέρα Σταυρού σε αυτές τις φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button