Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τελικές επαφές με Μαρτίνς και Ελ Αραμπί

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάτσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την επέκταση των συμβολαίων τους. #slgr #olympiacosfc #ElArabi #slgrinterwetten

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάτσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό υπάρχει κοινή διάθεση συμφωνίας για νέο, διετές deal και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα το καθοριστικό ραντεβού με τους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε να… πέσουν και οι υπογραφές.

Σε ό,τι αφορά τον Μαροκινό φορ, οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και ο Ολυμπιακός ενδέχεται να δεχτεί την επιθυμία του κορυφαίου του σκόρερ για «κλειστό» διετές συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να κρατήσει ο Ολυμπιακός τον προπονητή του και τον καλύτερο επιθετικό του και τις επόμενες σεζόν.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button