Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συγκέντρωση για το 7/7 από τον Παναθηναϊκό!

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στρέφονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #asterasfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στρέφονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #asterasfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν, όπως και η 6η νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, το τριφύλλι κοιτάζει με την ίδια αποφασιστικότητα, αλλά και ταπεινότητα τη συνέχεια και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, την Κυριακή.

Σε επίπεδο πνευματικής προετοιμασίας, οι πράσινοι συνεχίζουν με την ίδια λογική. “Κάθε ματς και τελικός”, είναι η λογική που επικρατεί στο “τριφύλλι” από την αρχή της σεζόν και έτσι βλέπουν και την επόμενη αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ολα δείχνουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει την ευκαιρία και θα καλύψει το κενό του Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός τίθεται εκτός δράσης για 15 ημέρες και ο Έλληνας φορά θα καλύψει το κενό. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί λίγα λεπτά ως αλλαγή. Πλέον, όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση βασικού και καλείται να το εκμεταλλευτεί και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναμένεται να μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του τις επόμενες ημέρες.

*Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κυκλοφορούν σήμερα και αναμένεται να γίνουν ξανά ανάρπαστα. Για περισσότερες πληροφορίες μπαίνετε στο pao.gr.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button