Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγιασμός στον Ιωνικό – «Μπροστά μας μόνο τελικοί»

Ως τελικό... χαρακτηρίζουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία που έρχεται το Σάββατο 8/10 οι άνθρωποι του Ιωνικού. Αγιασμός στην ομάδα της Νίκαιας. #slgr #ionikosfc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ως τελικό… χαρακτηρίζουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία που έρχεται το Σάββατο 8/10 οι άνθρωποι του Ιωνικού. Αγιασμός στην ομάδα της Νίκαιας. #slgr #ionikosfc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Νέα αρχή επιθυμούν να κάνουν στον Ιωνικό, μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία το Σάββατο (8/10, 19:30, 7η αγωνιστική της Super League 1).

Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι Νικαιώτες την Πέμπτη (6/10) πραγματοποίησαν Αγιασμό. Μάλιστα, η οικογένεια Τσιριγώτη προχώρησε και σε σχετική δήλωση, όπου ανέφερε ότι «η ιστορία μας θα συνεχιστεί έχοντας μπροστά μας μόνο “τελικούς”», ενώ υπογράμμισε την πίστη της στον Θεό, στον προπονητή, τους παίκτες αλλά και στους φίλους της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο τους, ώστε να γεμίσει το γήπεδο της Νεάπολη κόντρα στη Λαμία.

Η δήλωση της οικογένειας Τσιριγώτη:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ομάδα Αγιασμός, ο οποίος σηματοδοτεί και την νέα αρχή η οποία θα γίνει το Σάββατο στο παιχνίδι με την Λαμία.

Η οικογένεια Τσιριγώτη ξοδεύοντας μεγάλα ποσά ενίσχυσε και πάλι τον σύλλογο δείχνοντας ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος.

Έχουμε πίστη στον Θεό, έχουμε πίστη στον προπονητή μας, στους παίκτες, έχουμε πίστη στους οπαδούς μας που ξέρουν στα δύσκολα να συσπειρώνονται και να δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα.

Ο Ιωνικός έχει μεγάλη ιστορία και η ιστορία μας θα συνεχιστεί έχοντας μπροστά μας μόνο “τελικούς”.

Ο Θεός να χαρίζει στον κόσμο υγεία και δύναμη.

Οικογένεια Τσιριγώτη».

Διαβάστε επίσης

Back to top button