ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κορνέζος: «Αισθάνομαι καλά με τις εμφανίσεις μου και τα αποτελέσματα της ομάδας / Με τον κόσμο νιώθουμε άνετα σε κάθε έδρα»

Συνέντευξη του Γιώργου Κορνέζου για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Κορνέζος #season2022_2023

Ο ΠΑΣ Λαμία πανηγύρισε το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν, ανέβηκε στους 6 πόντους και το κυριότερο είναι ότι πήρε για πρώτη φορά φέτος, αυτό που άξιζε στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετά νέα πρόσωπα, σε σχέση με πέρυσι, νέα φιλοσοφία από τον Τζιανλούκα Φέστα. Ωστόσο αν και τα πρώτα 6 παιχνίδια μιας σεζόν δεν ενδείκνυνται για συμπέρασμα, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει ήδη να ξεχωρίζουν με την παρουσία τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κορνέζος. Ο 23χρονος αμυντικός, που άφησε την ΑΕΚ για να ντυθεί στα κυανόλευκα, βγάζει χαρακτηριστικά ηγέτη στο κέντρο της άμυνας και μια σιγουριά στις μεταβιβάσεις του που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Και αν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, ερχόταν για να συμπληρώσει την τετράδα της άμυνας, η απόδοσή του τον έφερε βασικό και αναντικατάστατο σε κάθε ματς.

Ο ίδιος μιλά στο lamiara.gr και τον Νίκο Μώκο για την επιλογή της Λαμίας, τους στόχους τόσο της ομάδας όσο και τους προσωπικούς του, την μέχρι τώρα παρουσία των κυανόλευκων αλλά και για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button