Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Σαουδική Αραβία

Με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας θα συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν και την απόκτηση των Μπαντάρ Νταρβίς και Αλιμιαγάντ Μάνι που θα ενταχθούν στον ΠΑΟΚ Β'. #slgr #paokfc #SaudiArabia #season2022_2023 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας θα συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν και την απόκτηση των Μπαντάρ Νταρβίς και Αλιμιαγάντ Μάνι που θα ενταχθούν στον ΠΑΟΚ Β’.

Η Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα το υπουργείο αθλητισμού της χώρας, μέσω του προγράμματος Saudi Scholarship for Developing Football Talents, προσπαθεί να αναπτύξει το ποδόσφαιρο. Στο πρόγραμμα αυτό συνεργάστηκε και ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν τους Μπαντάρ Νταρβίς και Αλιμιαγάντ Μάνι οι οποίοι και θα ενταχθούν στον ΠΑΟΚ Β’.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ένταξή της στο πρόγραμμα «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)» του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Το SSDFT είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο να εξελίξει και να βελτιώσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της και να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δουλεύοντας στο εξωτερικό με διεθνή πρότυπα.

Οι άνθρωποι του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ήρθαν σε επαφή με τον Δικέφαλο και κατέληξαν σε συμφωνία υπογράφοντας το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο περιλαμβάνει την ένταξη δύο νεαρών παικτών στον ΠΑΟΚ Β.

Ο λόγος για τους Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη κι έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button