Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Σισέ!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε κάκιστη απόδοση, με αποκορύφωμα το τραγικό του λάθος που απέφερε το δεύτερο γκολ, αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό. #slgr #olympiacosfc #Cisse #Qarabag #EuropaLeague #season2022_2023

Μέσα σε όλα τα στραβά της νέας βαριάς εντός έδρας ήττας του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ (0-3) για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν και το πειθαρχικό παράπτωμα του Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε κάκιστη απόδοση, με αποκορύφωμα το τραγικό του λάθος που απέφερε το δεύτερο γκολ, αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό.

Κατά την αντικατάστασή του και όταν αποδοκιμάστηκε έντονα από την κερκίδα, τους έδειχνε επιδεικτικά το όνομα στη φανέλα του. Και δεν έμεινε εκεί, αλλά με τη λήξη του αγώνα, όταν οι παίκτες αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, αντέδρασε στα όσα άκουγε από την κερκίδα και έβρισε κάποιους οπαδούς στα ελληνικά.

Η συμπεριφορά του Σισέ δεν θα περάσει… έτσι. Ήδη ο Μίτσελ ενώ έδειξε όλη την καλή διάθεση να τον καλύψει για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ, έκρινε αδικαιολόγητη την αντίδρασή του όταν βγήκε αλλαγή. «Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο, μπορείς να το δεχθείς, αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου.

Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Με τον 27χρονο άσο θα γίνουν συζητήσεις και είναι δεδομένο πως θα του… τραβήξουν το αυτί, χωρίς να αποκλείονται και άλλου είδους κυρώσεις. Μάλιστα, πολλοί αμφιβάλλουν ακόμη και για το μέλλον του στην ομάδα, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ πρώιμο.

Πάντως, σε πρώτη φάση, μοιάζει πολύ δύσκολο να τον δούμε στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, μολονότι Ρέτσος και Μπα προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι στο 100%. Υπάρχει, φυσικά, η λύση του Παπασταθόπουλου που χθες δεν έπαιξε, αλλά και η επιλογή του Βρσάλικο που δεν «βγήκε» ως στόπερ χθες.

Ο Μίτσελ έχει να διαχειριστεί τη δύσκολη τριάδα αγώνων που έρχεται, με ΟΦΗ, Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ. Ο Χάμες πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, στο οποίο σίγουρα θα είναι βασικός ο Μπακαμπού, ενώ δεν αποκλείεται στην εξίσωση να αρχίσει να μπαίνει και ο Σαμασέκου.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button