Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ξέσπασε ο Ταχτσίδης: «Μου έχετε σπάσει τα αρχ@@@@» (pic)

Έντονη κριτική δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης από τους οπαδούς της Λέτσε και ο διεθνής χαφ ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media!

Μάχη για την παραμονή στη Serie A δίνει φέτος η Λέτσε, η οποία έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή το βράδυ της Τρίτης, μετά τη νίκη της 2-1 επί της Λάτσιο που διεκδικεί τον τίτλο και βρισκόταν 43 βαθμούς «ψηλότερα» στη βαθμολογία. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μάλιστα αποτέλεσε και την αφορμή για το τελευταίο ξέσπασπα του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο 29χρονος διεθνής χαφ δέχεται πολύ έντονη κριτική από τον κόσμο για τις εμφανίσεις του και μετά τη νίκη αυτή βρήκε την ευκαιρία να τα… χώσει, περνώντας στην αντεπίθεση. Με ένα story στο instagram το οποίο τον απεικόνιζε να πανηγυρίζει έντονα αυτό το 2-1 επί του ρωμαϊκού συλλόγου από την εξέδρα αφού ήταν εκτός αγώνα λόγω τιμωρίας, απευθύνθηκε στους οπαδούς της Λέτσε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου ‘χετε σπάσει τα αρχ@@@@. Θέλετε να κριτικάρετε χωρίς να ξέρετε τι χρώμα έχει η μπάλα και μόνο μιλάτε. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι η ομάδα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button