Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Β΄ Γαλλίας με επιλογές από 2.00 έως 5.85

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, Παρασκευή σήμερα και κάθε Παρασκευή η αγαπημένη μας συνήθεια εδώ και  περίπου μια δεκαετία είναι η Β΄ Γαλλίας. Ένα μαραθώνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει τέλος Ιουλίου και με τις διακοπές για τα Κύπελλα και καμιά φορά για τον βαρύ Γαλλικό χειμώνα τελειώνει μέσα στον Ιούνιο. Τρεις επιλογές ρίσκου σήμερα αλλά το Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της Γαλλίας είναι συνυφασμένο με την λέξη ρίσκο και όπως έχουμε ξαναπεί και θα λέμε συχνά “Αν δεν ρισκάρεις Σαμπάνια δεν πίνεις” που λένε και οι Ρώσοι. Πάμε να δούμε του τρεις αγώνες λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΡΟΝΤΕΖ 21:00

H Σατορού στην πρώτη αγωνιστική για  φέτος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κλερμόν. Δέχτηκε πολύ νωρίς μόλις στο 8΄ το 1-0 και σε εκτός έδρας αγώνα με την δυναμική της Σατορού δύσκολα γυρίζει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε άλλα δυο τέρματα, (το ένα με πέναλτι) στο 54΄ και στο 83΄ και κάπως έτσι ξεκίνησε με ήττα τις φετινές της υποχρεώσεις. Η νεοφώτιστη Ρόντεζ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Οσέρ στην έδρα της με 2-0 και έδειξε από νωρίς τα δόντια της . Καμιά από της δυο δεν θέλει να χάσει οι μεν για να ισορροπήσουν λίγο μετά το 3-0 της πρεμιέρας και οι δε για να συνεχίσουν το θετικό ξεκίνημα. Θα πάμε με το g/g με απόδοση 2.00

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις 

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ-ΑΞΑΞΙΟ 21:00

Ένα ζευγάρι που στην πρώτη αγωνιστική  μας έδειξε τις ίδιες αδυναμίες και τις ίδιες ικανότητες. Η Γκρενόμπλ ήρθε ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην Γκινγκάμπ εκτός έδρας κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας 3 γκολ και ισοφαρίζοντας στο 72΄σε 3-3. Η Αζαξιό στην έδρα της ήρθε ισόπαλη με την Χάβρη στην έδρα της με 2-2. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 και στο δεύτερο βρέθηκε να χάνει με 1-2 όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 83΄ σε 2-2.  Φυσικά και απ τα παραπάνω μιλάμε για δυο ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά και χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Πιθανό g/g και εδώ με απόδοση 2.05 αλλά θα πάμε στο combo g/g & over 2.5 με απόδοση 2.85 που σαφώς αξίζει το ρίσκο.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις 

ΤΡΟΥΑ-ΚΛΕΡΜΟΝ 21:00

Από νίκες προέρχονται και δυο αντίπαλοι η Κλερμόν επί της Σατύρου με 3-0 και η Τρουά επί της Νίορ εκτός με 2-0. Δύσκολο παιχνίδι για δεύτερη αγωνιστική και οι δυο αντίπαλοι θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην χάσουν για να έχει αντίκρισμα το καλό ξεκίνημα της πρεμιέρας. Και οι δυο έδειξαν πολύ καλά αμυντικά στοιχεία στην πρώτη αγωνιστική αλλά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα σε ένα πρωτάθλημα που αρχίζει τέλος Ιουλίου και τελειώνει τον Ιούνιο. Ένα παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία και με το 1-1 σαν πιθανό τελικό σκορ και θα πάμε με ρίσκο στο Χ & G/G με απόδοση 4.35. Ότι απ τα τρία και αν επιλέξετε είναι μέσα στην λογική του αγώνα.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις 

Συνοπτικα οι Επιλογες :

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΡΟΝΤΕΖ 

G/G (2.00)

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ-ΑΞΑΞΙΟ 

G/G (2.05) & COMBO G/G & OVER 2.5 (2.85)

ΤΡΟΥΑ-ΚΛΕΡΜΟΝ

Χ & G/G (4.35)

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1  (5.85)

Διαβάστε επίσης

Back to top button