ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έτοιμος για πρεμιέρα ο Έσπερος Λαμίας!

Σήμερα στις 16:00 η ομάδα του Έσπερου θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Σήμερα στις 16:00 η ομάδα του Έσπερου θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Όλα είναι έτοιμα στον Έσπερο My KTEO  για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα στις 16:00 στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο και στόχος είναι προφανώς η νίκη!

Η διοίκηση του συλλόγου, καλεί όλο τον κόσμο στο γήπεδο και εμείς με τη σειρά μας σας προτρέπουμε να βρεθείτε και σήμερα αλλά καί γενικά δίπλα στην ομάδα του Έσπερου η οποία φέτος πάει για την υπέρβαση!

Η ανακοίνωση της ομάδας:

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης
ΛΑΜΊΑ 06 – 10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 αρχίζει η αγωνιστική περίοδος για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας Ανδρών.

Το Δ.Σ. κατανοώντας την ιδιαιτερότητα της δύσκολης προσεχούς φετινής χρονιάς, αποφάσισε και δημιούργησε μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα , ώστε να πετύχουμε την αγωνιστική υπέρβαση.

Φιλοδοξούμε με συνέπεια, σύνεση και διάθεση να εμφανίσουμε, όλοι μαζί , Διοίκηση, Αθλητές ,Προπονητές, μια υγιή αγωνιστικά ομάδα που θα έχει διάρκεια, μέχρι το τέλος του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου.

Στα πλαίσια της πλήρους στελέχωσης της ομάδας το Δ.Σ. ενημερώνει, ότι προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες της προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας, αναλαμβάνει ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών , Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Γραφείο Τύπου, η Δημοσιογράφος , κα Ευα Σετι.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και τους Φορείς της πόλης, να συμπαρασταθούν στο νέο μας ξεκίνημα , ώστε να φθάσουμε με επιτυχία στο τέλος της φετινής μαραθωνίου διαδρομής.

Καλή μας αρχή.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button