ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Γνωρίζοντας τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, το LamiaSports προσπαθεί να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ!

Γνωρίζοντας τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, το LamiaSports προσπαθεί να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ!

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο άφησε πικρία σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο καθώς η ισοπαλία με 1-1 έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η καλή εικόνα απέναντι και στον Ατρόμητο, χαροποίησε για ακόμη μία φορά τον Άκη Μάντζιο, με τον προπονητή της Λαμίας όμως να σχεδιάζει τα πλάνα του για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα έχοντας εκτός του Ελίνι Δημούτσο και Βασίλη Πλιάτσικα.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους για τις κάρτες που έχουν συμπληρώσει στο ματς με την Ένωση, με τον Μάντζιο να έχει έναν μικρό πονοκέφαλο, καθώς γνώριζε για τις απουσίες αυτές.

Σημαντική, είναι η επιστροφή του Μπεχαράνο στα χαφ, μετά από την απουσία του λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Θεοδωρόπουλος ο οποίος στον αγώνα του Περιστερίου έμεινε στον πάγκο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή της Λαμίας έχει έως εξής:

Τερματοφύλακες: 13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 29 Bahanack Patrick – 27 Scarduelli Vanderson – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 20 Ανάκογλου Δημήτριος – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος – 90 Καραγιάννης Χριστόφορος

Επιθετικοί: 9 Thuram – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar

Οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάντζιος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σήμερα ήταν γνωστές εδώ και αρκετές ημέρες. Δημούτσος και Πλιάτσικας είναι εκτός με τα ερωτηματικά για το ποιοι τελικά θα πάρουν την θέση τους να παραμένουν.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα της Λαμίας, θα δούμε τον Κάχριμαν κάτω από το τέρμα καθώς ο Θεοδωρόπουλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το διάστρεμμα που υπέστη πριν το ματς με τον Ατρόμητο και ίσως προτιμηθεί να ξεκουραστεί.

Στην άμυνα ο Βάντερσον αριστερά, ο Ασίγκμπα δεξιά ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο και ο Βύντρα.

Ως αμυντικά χαφ, θα έχουμε τον Μπεχαράνο και τον Σκόνδρα, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ταϊρόν.

Στα άκρα, αριστερά ο Ρόμανιτς με τον Βασιλόγιαννη να διεκδικεί θέση βασικού ενώ στην άλλη πλευρά ο Καραμάνος μάλλον θα αγωνιστεί ξανά αλλά και εδώ βάζουμε ένα ερωτηματικό!

Στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ροτζέριο Τουράμ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button