Τοπικά Σπορ

Με ήττα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι Αμφικτύονες Λαμίας! (φωτογραφίες)

Παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση, οι Αμφικτύονες Λαμίας ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με ήττα από τον Ηλυσιακό.

Παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση, οι Αμφικτύονες Λαμίας ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με ήττα από τον Ηλυσιακό.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών, οι Αμφικτύονες Λαμίας αγωνίστηκαν στο γήπεδο των Ιλισίων «Αντώνης Φώτσης» με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Η ομάδα της Λαμίας, αν και στο αμυντικό της κομμάτι ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, πλήρωσε τα λάθη της στην επίθεση και ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό με 26-23 τελικό σκορ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Με ήττα ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για την ομάδα μας για την πρώτη αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα.

Με πολλά λάθη κυρίως επιθετικά, μιας και η ομάδα μας έχει να παίξει επίσημο ή φιλικό αγώνα από τον Μάιο, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πόλη καλή ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Η παρουσία της ομάδας μας σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή αμυντικά, αλλά κάνοντας λάθη στις επιθετικές επιλογές και σε συνδυασμό με πολλά χαμένα εξάμετρα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την νίκη.
Σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα δείχνοντας συνέπεια σ’ αυτό που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο, δλδ την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Τα καλύτερα έρχονται!!!!

Τελικό σκορ: 26-23(ημχρ 13-11)

Διαβάστε επίσης

Back to top button