ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άμυνα από «γρανίτη» θέλει ο Γρηγορίου / «Κρας τεστ» με Άρη!

Η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία στον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εξαιρετική με την άμυνα να «τα δίνει όλα»!

Η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία στον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εξαιρετική με την άμυνα να «τα δίνει όλα»!

Κάτι παραπάνω από 90΄οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία έτρεχαν πάνω-κάτω, προσπαθώντας να μην αφήσουν τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου να απειλήσουν ή να σκοράρουν. Σε μόλις μία φάση δεν λειτούργησε σωστά η άμυνα της Λαμίας και ήρθε το τελικό 1-1 με τον Κουλούρη να απαντά στο γκολ-πέναλτι του Μανούσου.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τη φάση αυτή, η άμυνα του ΠΑΣ λειτούργησε άψογα έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Αντέτζο, Μαζουλουξή και Σαράνοφ εννοείται, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο «κατέβασε ρολά».

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν, η άμυνα μαζί με τον Σαράνοφ συνεργάστηκαν άψογα, σταματώντας τόσο τον Μουνίθ όσο και τον πάντα απειλητικό Κουλούρη.

Εννοείται πως δεν είναι η πρώτη καλή εμφάνιση της άμυνας του ΠΑΣ Λαμία στα φετινά φιλικά παιχνίδια, καθώς είδαμε και στα ματς με τον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου κράτησε το «0» εύκολα, αλλά και στον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πως η αμυντική λειτουργία θα είναι το δυνατό όπλο της ομάδας που ετοιμάζει ο Μιχάλης Γρηγορίου φέτος!

Η αναβολή έφερε φιλικό στο “Βικελίδης”

Ένα δυνατό τεστ τόσο για όλη την ομάδα όσο ειδικά για την άμυνά της, θα είναι αυτό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, μία ομάδα όπου από τη μέση και μπροστά «πετάει φωτιές» και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button