Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πέδρο Μαρτίνς: Αυτοί είναι οι λόγοι που είπε «όχι» στη Χαλ!

Παρά το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι προχωρημένες διαπραγματεύσεις δεν έβγαλαν «λευκό καπνό», αφού ο 52χρονος τεχνικός την τελευταία στιγμή να κάνει πίσω. #Championship #Hull_City #PedroMartins #season2022_2023

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής της Χαλ. Μάλιστα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Αγγλία και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στην Γουίγκαν, από κοινού με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Παρά το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι προχωρημένες διαπραγματεύσεις δεν έβγαλαν «λευκό καπνό», αφού ο 52χρονος τεχνικός την τελευταία στιγμή να κάνει πίσω.

Ο Μαρτίνς χαρακτήρισε τις «Τίγρεις» ως σύλλογο με καλή διοίκηση και δομή συλλόγου Premier League, μολονότι αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Ιλιτζαλί, ο οποίος σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή έκανε τα πάντα για τον προσλάβει.

Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι για τους οποίους ο Μαρτίνς αποφάσισε να προσπεράσει το πρότζεκτ της Χαλ, αν και είχε εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία να εργαστεί στην Αγγλία;

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Μαρτίνς δεν θεωρεί βέβαιη την επιστροφή της Χαλ στη Premier League και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να σηκώσει το βάρος μιας πιθανής αποτυχίας στο τέλος της σεζόν.

Άλλωστε κύριο στόχο του για την καριέρα αποτελεί η Premier League και δεν θα ήθελε να «καεί» από το ξεκίνημα η αγγλική «περιπέτεια» του. Παράλληλα, κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου με συγκεκριμένες λύσεις από την Ιβηρική δεν αντιμετωπίστηκαν με θέρμη από την διοίκηση της Χαλ.

Επίσης, ο μάνατζερ του Μαρτίνς, Πίνι Ζάχαβι διαβεβαίωσε τον πρώην προπονητή των «ερυθρολεύκων» πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες στην τρέχουσα σεζόν από συλλόγους τις Premier League με καλύτερες συνθήκες εργασίας και εγγυήσεις προκειμένου οι πιθανότητες επιτυχίας να είναι υψηλότερες.

Ο 79χρονο super agent πιστεύει στις δυνατότητες του Πορτογάλου προπονητή και ήδη το όνομα του βρίσκεται στην ατζέντα των περισσότερων directors της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εξ ου και η απόφαση του Μαρτίνς να αλλάξει μανατζερική στέγη πριν από περίπου έναν χρόνο. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά ,αργά ή γρήγορα ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα έχοντας την ίδια στιγμή πάντα ανοικτή πρόσκληση για να δουλέψει στη Βραζιλία σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button