Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έμειναν στην ισοπαλία ο Πελασγιακός και η Στυλίδα! (φωτογραφίες)

Τα φιλικά παιχνίδια στη Φθιώτιδα συνεχίζονται...

Τα φιλικά παιχνίδια στη Φθιώτιδα συνεχίζονται…

Το Σάββατο 15/10 ο Α.Ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Α.Ο Στυλίδας σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Φώτη Καραμπότση κατάφερε να πάρει πρώτη κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μπεν Αλί. Στο 20΄ ο Κουδουνάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπεν Αλί ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή της Πελασγίας έκανε το 0-1.

Ο Μπεν Αλί ήταν πρωταγωνιστής και στο γκολ του Πελασγιακού. Ο ποδοσφαιριστής της Στυλίδας δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακά του με αποτέλεσμα να γίνει το λάθος στην άμυνα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Αντώνης Ράπτης γράφοντας το τελικό 1-1.

Δυστυχώς δεν έλειψε και ο τραυματισμός στο παιχνίδι. Ο Ζούνιορ Τίμιτε της Στυλίδας, τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να αποχώρησει από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση του Πελασγιακού:

Α.Ο. Πελασγιακός – Α.Ο. Στυλίδα 1-1

1-1 το σκορ του σημερινού φιλικού αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στον Πελασγιακό και τη φιλοξενούμενη ομάδα της Στυλίδας, πρωταθλήτριας 2021-’22 στην Α΄ Κατηγορία Φθιώτιδας.

(Σαβ 15.10.’22, 17:00, Γήπεδο Πελασγίας).

⚽️ Το γκολ για την ομάδα μας ο Ράπτης Αντώνης Ε.

 

Η ανακοίνωση της Στυλίδας:

Άλλο ένα φιλικό τέστ περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας αυτή τη φορά ξανά με τον τοπικό Πελασγιακό στην ομώνυμη έδρα του.

Η ομάδα μας ταξίδεψε με αρκετές απουσίες παικτών.Αυτό ήτανε και το τελευταίο φιλικό για την ομάδα μας εφόσον την επόμενη εβδομάδα θα ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1’ Φθιώτιδας.

Ο Α.Ο.Σ. προηγήθηκε στο σκόρ με 0-1 έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κουδουνάς στο 20ο’ λεπτό του αγώνα όπου εκεί βρέθηκε ο Ben Aly και έτσι με σούτ κοντά απ’τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκόρ για την ομάδα μας σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που ήταν σχεδόν αδύνατον να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες.

10 λεπτά αργότερα έπειτα από λάθος συννενόηση του Βen και του τερματοφύλακα μας,ο επιθετικός του Πελασγιακού έκανε το 1-1.Μια άσχημη εξέλιξη περιλάμβανε το 2ο’ ημίχρονο όταν ο Junior Timite 2 λεπτά από την αλλαγή του και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο αμυντικός των πρασίνων έπεσε άτσαλα επάνω του τραυματίζωντάς τον στον αστράγαλο του όπου και έγινε ξανά αναγκαστική αλλαγή.

Μια πολύ μεγάλη απώλεια για την Στυλίδα προφανώς. Εμείς ευχόμαστε ταχεία αννάρωση στο Junior και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελικό σκόρ του αγώνα στο 1-1.Ευχαριστούμε πολύ το συγκρότημα και τη διοίκηση του Α.Ο.Πελασγιακού για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή σεζόν στο πρωτάθλημα που ακολουθεί!!!

Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Σεραφείμ Τσούκος
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας
Photo Credits: Α.Ο Στυλίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button