ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στα Γιαννιτσά για την πρόκριση ο ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Σήμερα στις 15:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Γιαννιτσών με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα στις 15:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Γιαννιτσών με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπαίνει και ο ΠΑΣ Λαμία στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μετά από το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της SuperLeague 1 ρίχνεται στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις 15:00 θα αγωνιστεί κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να ξεμπερδέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την πρόκριση έτσι ώστε να επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη.

Βέβαια, ο σημερινός αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι καθώς μπορεί ο Αλμωπός να αγωνίζεται στην SuperLeague 2,ο όμως είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και βλέπει το Κύπελλο Ελλάδος ως μία τεράστια πρόκληση.

Οπότε, χρειάζεται τεράστια προσοχή από όλη την “κυανόλευκη” ομάδα έτσι ώστε να αποφύγουν τις εκπλήξεις.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όπως ο Προβυδάκης, ο Σαραμαντάς, ο Γκαραβέλης και ο Μπάμπης ενώ μετά από αρκετό καιρό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα είναι ο Τάσος Καραμάνος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από τα περσινά παιχνίδια με τη Βέροια για τα μπαράζ της παραμονής.

🔵⚪FORZA LAMIARA 🔵⚪

Διαβάστε επίσης

Back to top button