Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυνατό φιλικό παιχνίδι για Αστέρα Σταυρού και Α.Ο Στυλίδας! (φωτογραφίες)

Τη φιλική νίκη με 2-0 σκορ πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Σταυρού με αντίπαλο τον Α.Ο Στυλίδας.

Τη φιλική νίκη με 2-0 σκορ πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Σταυρού με αντίπαλο τον Α.Ο Στυλίδας.

Με το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας να αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Αστέρας Σταυρού και ο Α.Ο Στυλίδας έδωσαν σήμερα φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης.

Η ομάδα του Σταυρού επικράτησε με 2-0 σκορ σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι που θύμιζε κανονικό αγώνα πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες από τον Γιώργο Μπατζαρακίδη του Α.Ο Στυλίδας:

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας αυτή τη φορά με τον Αστέρα Σταυρού στην ομώνυμη έδρα του.

Ένα αρκετά δυνατό τέστ αυτή τη φορά για την ομάδα του Coach Καραμπότση με έναν δυνατό και πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο όπως και είναι ο Σταυρός.

Οι απουσίες του Ματόπουλου και του Junior Timite ήταν εμφανής καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Και οι 2 ομάδες παίξανε καλό ποδόσφαιρο σε ένα μέτριο αγωνιστικό χώρο και με καλές καιρικές συνθήκες.

Σαφώς η ομάδα του Σταυρού πιο έτοιμη έχοντας δώσει και αρκετά επίσημα παιχνίδια με δυνατές ομάδες άλλων νομών για το κύπελλο

Ελλάδος,προηγήθηκε με τον Χαντζή έπειτα από λάθος της άμυνάς μας με σούτ από τα δεξία της μεγάλης περιοχής. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκόρ δείχνωντας πολύ καλά στοιχεία σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Ο Αστέρας στο 2ο’ ημίχρονο διπλασίασε τα τερματά του κάνωντας το 2-0 όπως και αυτό ήτανε και το τελικό σκόρ απέναντι σε έναν αξιοσέβαστο και δυνατό αντίπαλο.

Εμείς ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση του Αστέρα Σταυρού για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και εννοείται πως θα ανταποδώσουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο,και τους ευχόμαστε υγεία σε αυτούς και στους ποδοσφαιριστές τους και καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στους στόχους τους!!!⚓️
__________
#ΑΟΣ #Στυλίδα #ΜαζίΓράφουμεΙστορία #MatchDay #FriendlyGame #greekfootball #RiseUp #AllTogether #ShieldOfGlory #AOSreloaded⚪️🔵💪🏼

Διαβάστε επίσης

Back to top button