ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφυγε με την ισοπαλία από την Κρήτη η Κ19 της Λαμίας!

Καλή εμφάνιση και ένας ακόμη πόντος για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, η οποία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague αντιμετώπισε στο «Βαρδινογιάννειο στάδιο» τον ΟΦΗ.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστέφει από την Κρήτη η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία η οποία αν και προηγήθηκε είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην επανάληψη.

Οι κυανόλευκοι του Λάκη Παπανικολάου αν και είχαν αναγκαστική αλλαγή νωρίς στο πρώτο ημίχρονο δεν πτοήθηκαν και από τα πόδια του νεοεισελθόντα Τσάτσου βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Εκτέλεση φάουλ του Τσάτσου, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Δρόσου και 0-1 στο κατάλληλο σημείο για τους μικρούς της Λαμίας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα.

Στην επανάληψη προσπάθησαν να κρατήσουν στο σκορ όμως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 77′ με κεφαλιά του Φανουράκη, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαλούστρου στο 95΄με κόκκινη κάρτα.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ με τον ΠΑΣ Λαμία να φτάνει τους 5 βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ ανέβηκε στους 8.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Αναμένεται

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Νικολόπουλος, Σεντής, Λαμπρόπουλος, Δρόσος, Μαργαρίτης, Αποστόλου, Κοντονίκος, Βρέττας (Γαλαριώτης) Ρομανός (α.α Τσάτσος) Ζαλοκώστας

Διαβάστε επίσης

Back to top button