Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Ατρόμητο ο Γιώργος Τζαβέλλας!

Στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα προχώρησε ο Ατρόμητος. 

Στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα προχώρησε ο Ατρόμητος.

Η ανακοίνωση:

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας (26/11/87) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει καταγράψει 49 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, σκοράροντας και τρία γκολ.

Άρχισε την καριέρα του από τη Δόξα Βύρωνα και την Τερψιθέα, με την Κέρκυρα να του δίνει την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το 2006. Τον Ιανουάριο του 2008 τον απέκτησε ο Πανιώνιος και μέσω των εμφανίσεών του μετακόμισε στην Bundesliga και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι του 2010.

Τον Ιανουάριο του 2012 μεταγράφηκε στη Μονακό και τη Ligue 1, από την οποία αποχώρησε το 2013 ώστε να επαναπατριστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Στους Θεσσαλονικείς παρέμεινε μέχρι το 2017, όταν μεταγράφηκε στην Αλάνιασπορ με την οποία πραγματοποίησε 140 συμμετοχές και το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Με την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Τζαβέλλας που επέλεξε και πήρε το νούμερο «33», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα πραγματικά εξ αρχής και είμαι στον Ατρόμητο. Είναι μια ομάδα που παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές της. Από εγκαταστάσεις, γήπεδα κλπ. και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, κάτι που φυσικά ήδη το γνώριζα, ακόμα και ως αντίπαλος. Το κυριότερο, όμως, ήταν ο τρόπος προσέγγισης από τον ίδιο τον πρόεδρο που ήταν πολύ ιδιαίτερος.

Με έκανε από την πρώτη στιγμή να καταλάβω πόσο ζεστή είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα και επιπλέον από την πρώτη συνομιλία με έπεισε απόλυτα ότι αυτό το βήμα είναι αυτό που θέλω να κάνω. Ήθελα πολύ μέσω αυτών που μου είπε να βοηθήσω άμεσα τη νέα μου ομάδα και να τον ευχαριστήσω εντός γηπέδου. Ειλικρινά, για μένα δεν παίζει κανέναν ρόλο το βιογραφικό. Αυτό που με ενδιαφέρει 100% είναι να βοηθήσω τον Ατρόμητο.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να αποχωρήσω από την Τουρκία, είχα προτάσεις στα χέρια μου, αλλά ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη προοπτική, από πράγματα που ήδη γνώριζα και πολύ περισσότερο μετά τις συνομιλίες που είχα με τον πρόεδρο, αλλά και με τον προπονητή, που μου εξήγησε το πλάνο που έχει για την ομάδα και για μένα.

Ο Ατρόμητος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο σταθερή ομάδα είναι. Είναι κυρίως μια ομάδα με στόχους, που πάντα έχει καλούς παίκτες, που θέλει να διακρίνεται και αυτό το έχω διαπιστώσει και ως αντίπαλος, που κάθε φορά, ανεξάρτητα από την ομάδα που αγωνιζόμουν, πάντα με δυσκόλευε. Όλο αυτό το πακέτο και τα όσα αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα, με έκαναν να θέλω πραγματικά με την καρδιά μου να έρθω εδώ.

Ποτέ δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Έχω έρθει με πολλά κίνητρα και η προσωπική μου επιδίωξη είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα να προοδεύει και να πηγαίνει κάθε εβδομάδα και καλύτερα. Το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στην καθημερινή δουλειά.

Ο Ατρόμητος είναι μια ιστορική ομάδα, έχει πάρει πολλές φορές πολλά μεγάλα παιχνίδια. Αυτό το ξέρω πολύ καλά. Περιμένω τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα στο γήπεδο και αν έρθει κάτι καλό φέτος, στα 100 χρόνια, τότε η χαρά όλων μας θα είναι διπλή».

Διαβάστε επίσης

Back to top button