Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Σε κανονικούς ρυθμούς Στάικος και Μεγιάδο

Στη διάθεση του προπονητή θα είναι τόσο ο Στάικος όσο και ο Μεγιάδο στον ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Στη διάθεση του προπονητή θα είναι τόσο ο Στάικος όσο και ο Μεγιάδο στον ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) ήταν ιδιαίτερο για τον ΟΦΗ μετά την απόφαση να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας.

Έτσι, ο κρητικός σύλλογος θα πάει στο ματς με τη Λαμία έχοντας τον Πέδρο Καραβέλα και τον Νίκο Κουνδουράκη στην άκρη του πάγκου. Στη σημερινή προπόνηση, αμφότεροι είδαν με ικανοποίηση τόσο τον Πασχάλη Στάικο όσο και τον Μιγκέλ Μεγιάδο να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τους Πασχάλη Στάικο και Miguel Mellado να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (22/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία.

 Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις τακτικής και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας στις οποίες συμμετείχαν μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Κηφισιά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Assane Diousse, με τους Κώστα Γιαννούλη και Nouha Dicko να συνεχίζουν θεραπεία.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ακολούθησε προγραμμα αποφόρτισης, με τους Γιάννη Μπουζούκη, Bruce Kamau, Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (23/10), στις 10:30 μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την Λαμία»

Διαβάστε επίσης

Back to top button