Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τα φιλικά της η Ξάνθη!

Στο πρώτο μέρος της θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κ-19 του Συλλόγου την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00 στο προπονητήριο του επαγγελματικού τμήματος.

Στο πρώτο μέρος της θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κ-19 του Συλλόγου την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00 στο προπονητήριο του επαγγελματικού τμήματος.

Θα είναι ένα φιλικό «ξεμούδιασμα» από την καθημερινή πίεση που ασκείται στις προπονήσεις από τον Κίκο Ραμίρεθ ενώ παράλληλα ο κόσμος της Ξάνθης θα έχει μια μικρή ευκαιρία να διαπιστώσει σε ένα αρχικό επίπεδο κάποια βασικά στοιχεία των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο και βασικό στάδιο στις 21/7, ο σύλλογος ταξιδεύει για το ορεινό Πράβετς της Βουλγαρίας. Στις 23/7 φιλικό παιχνίδι με την Χαποέλ Χαντέρα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ. Εν συνεχεία…Ελληνοκυπριακές μάχες κατά σειρά με Ένωση Νέων Παραλιμνίου ( 27/7 ), Νέα Σαλαμίνα ( 30/7) και Ολυμπιακό Λευκωσίας ( 2/8 ) που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου.

Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι θα έρθει το μοντάρισμα της ενδεκάδας, εκεί που πλέον θα μπορούν να αναλυθούν κάποια τακτικά στοιχεία σε αυτά που σκέφτεται ο Κίκο Ραμίρεθ ενόψει της νέας σεζόν.

Στις 3/8 είναι προγραμματισμένη η επιστροφή, ενώ πέντε μέρες αργότερα θα κοντραριστεί σε φιλική αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο Βόλο και στις 11/8 με την Λάρισα, ξανά εντός έδρας.

Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα δυο φιλικοί αγώνες στην πορεία της εβδομάδας, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, που θα είναι και η πρόβα-τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Χάρης Ευφραιμίδης

Διαβάστε επίσης

Back to top button