Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Αγωνία και για Γκατσίνοβιτς

Στην… αγωνία για Τσούμπερ και Λιβάι προστέθηκε και αυτή για τον Γκατσίνοβιτς, που τραυματίστηκε με την εθνική Σερβίας. Αναμονή για τις εξετάσεις του στην ΑΕΚ.

Στην… αγωνία για Τσούμπερ και Λιβάι προστέθηκε και αυτή για τον Γκατσίνοβιτς, που τραυματίστηκε με την εθνική Σερβίας. Αναμονή για τις εξετάσεις του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς τη φετινή περίοδο. Στο ιατρικό δελτίο φαίνεται πως θα προστεθεί ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και μάλιστα στην πατρίδα του γίνεται λόγος για απουσία περίπου δύο εβδομάδων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην «Ένωση» είναι σε αναμμένα κάρβουνα και θα περιμένουν τις εξετάσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο «Γκάτσι» θα μείνει σήμερα στο Βελιγράδι για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του στον κρίσιμο αγώνα με το Μαυροβούνιο και θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχουν ακόμη μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ελβετός είναι πολύ πιο κοντά στην επιστροφή στις προπονήσεις, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα ή αύριο, συνεπώς έχει ακόμη ελπίδες να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:00). Αντίθετα, ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πηγαίνει μέρα με τη μέρα και δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο, αν δεν είναι 100% έτοιμος και δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Από σήμερα θα είναι ξανά στα Σπάτα οι Μάνταλος, Ρότα, Γαλανόπουλος και Βίντα, ο Μουκουντί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν, ενώ από αύριο μέχρι και την Πέμπτη θα επιστρέψουν σταδιακά και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Πινέδα, Ζίνι και Κάλενς, που έχουν ως και τα… ξημερώματα της Τετάρτης υποχρεώσεις.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button