Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τανσό: “Έφυγα από τον Βόλο γιατί δεν ήθελα άλλοι να αποφασίζουν για τη σύνθεση της ομάδας”

Ο Οσβάλντ Τανσό έφυγε για πρώτη φορά από τη Γαλλία για να αναλάβει τα ηνία του ΝΠΣ Βόλου, ωστόσο η παρουσία του στην Ελλάδα ήταν σύντομη, καθώς μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Θεσσαλικής ομάδας. #slgr #volosnfc #Tanso #season2022_2023

Ο Οσβάλντ Τανσό έφυγε για πρώτη φορά από τη Γαλλία για να αναλάβει τα ηνία του ΝΠΣ Βόλου, ωστόσο η παρουσία του στην Ελλάδα ήταν σύντομη, καθώς μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Θεσσαλικής ομάδας.

Το Metrosport.gr, με φόντο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες, για το οποίο είχατε ενημερωθεί προ ημερών, επικοινώνησε με τον 49χρονο τεχνικό για το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού ποδοσφαιριστή , οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε 30 παιχνίδια, σκόραρε 6 γκολ και 3 ασίστ, αλλά για τους λόγους που ο ίδιος δεν συνεχίζει στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

– Κόουτς, τι έφταιξε και μετά από λίγο χρονικό διάστημα απομακρυνθήκατε από τον Βόλο;

«Έφυγα μόνο γιατί δεν είμαι προπονητής που αφήνω άλλους να αποφασίζουν για τη σύνθεση της ομάδας, τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πρόγραμμα προπονήσεων και μάλλον αυτό δεν είναι δυνατό με κάποιους ανθρώπους. Την επόμενη φορά θα προσέξω περισσότερο κάποια στοιχεία πριν έρθω».

– Η Ελλάδα είναι στο πλάνο σας για να επιστρέψετε ξανά;

«Θα επιστρέψω να δουλέψω στην Ελλάδα γιατί θέλω να κάνω σπουδαία πράγματα σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά σε ένα φιλόδοξο κλαμπ».

Ο Γάλλος τεχνικός που δεν πρόλαβε να μείνει για πολύ καιρό στην Ελλάδα, γνώρισε στην προετοιμασία πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως το χρονικό διάστημα που ο ίδιος δούλεψε μαζί του έκανε μεγάλη πρόοδο στην επίδοση του.

«Για τον Πάολο Φερνάντες θα έλεγα πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και στους δύο μήνες τους οποίους βρέθηκα μαζί του στον σύλλογο είχε μία άνοδο στα επίπεδα του. Θα έλεγα πως είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο αξίζει να αγωνίζεται σε καλύτερες ομάδες».

– Ο Πάολο Φερνάντες θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο όπως αυτό του ΠΑΟΚ;

«Βεβαίως και θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο το οποίο πρεσβεύει μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να μεταφέρει στον σύλλογο όλη του την ποιότητα».

– Ποια είναι για εσάς τα κύρια αγωνιστικά του χαρακτηριστικά;

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με… χρυσή ντρίπλα και έχει τη δυνατότητα να πασάρει και να σκοράρει με ευκολία, όπως και να συνεργαστεί με τον ακραίο αμυντικό που αγωνίζεται στην πλευρά του».

– Είναι περισσότερο «10αρι» ή ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα;

«Είναι περισσότερο winger».

πηγή: GoalPost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button